Okategoriserade

RHOBH

Gud jag har typ haft real housewives of Beverly Hills marathon hela dagen!! Haha helt lat.. Jag älskar dessa hemmafruar dom är ju helt galna. Och lever mitt dröm liv.. En vacker dag so maybe! Kanske borde börja med en trip till LA först.. Haha 😉 aja! 

Imorgon ska jag göra 3D ögonbryn spännande va? 🙂 Har även möten och IPL hos forma vita inbokat! Plus att min fina Saga Scott kommer imorgon, ska bli så möys att hänga med min skåning 🙂 
Jag satt även idag och spanade på ”förspelet” inför nya Paradise hotel idag. Där dom Samir och saga letar nya deltagare till den nya säsongen.  Haha förlåt men asså vissa… Nån snubbe snackade om att han ”mosade” tjejer i sängen. Fick typ kväljningar.. Haha så jävla lame asss.. Men saga är svin rolig att titta på och gör ett bra jobb, soo proud!  Vi snackade i telefon nyss lite om den nya säsongen om de kommer bli lika bra som våran. Jag tror de kommer bli svårt att klå! Eller vad tror ni? 🙂   

   

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Anna
  juni 9, 2015 at 4:05 e m

  Skulle inte du åka till Rhodos med Ylva och Michelle? Du skulle ju åka efter de men nu har det ju gått ett tag sen de åkte! 🙂

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   juni 11, 2015 at 4:33 e m

   Hej! Jag skulle aldrig med under barutbildningen som dom just nu går. Ska dit nångång i sommar 🙂

 • Reply
  Anna
  juni 9, 2015 at 4:05 e m

  Skulle inte du åka till Rhodos med Ylva och Michelle? Du skulle ju åka efter de men nu har det ju gått ett tag sen de åkte! 🙂

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   juni 11, 2015 at 4:33 e m

   Hej! Jag skulle aldrig med under barutbildningen som dom just nu går. Ska dit nångång i sommar 🙂

 • Reply
  Mimmie
  juni 11, 2015 at 11:37 f m

  Vart kollar du på real housewives ?? Älskar också de ❤️

 • Reply
  Mimmie
  juni 11, 2015 at 11:37 f m

  Vart kollar du på real housewives ?? Älskar också de ❤️

 • Leave a Reply