Okategoriserade

Svar

Lite svar till er, älskar när ni frågar saker så fortsätt 🙂 

Hej! Jag undrar lite hur det är med att sola direkt efter en bröstoperation? 🙂 kan man börja använda bikini direkt osvosv, jättetacksam för svar! 🙂 : Hej! Jag har solat efter, inga problem alls! Inte DIREKT efter OP så klart, då var jag tvungen att ha min läknings bh dynget runt. Men sätter kirurg tejp på ärren under armhålan så dom inte ska få nån ful färg! 🙂 Så när du har läkt klart och inte behöver läknings bh eller sport bh kan du börja med bikini. Men fråga alltid din läkare om du är osäker 🙂 kram! 
Hej! tänkte bara höra vilket bh storlek du ligger på efter att ha lagt in 400 cc? Dina är drömmen! Har 70a (vilket du också hade väl?) och ska lägga in 400cc. 🙂 : Hej! Har fortfarande inte köpt mig en riktig bh haha så dålig! Så i bh strl vet jag inte ännu. Men bikini har jag strl 38, M ibland L, beror på alla modeller på binkis är olika. Ja jag hade runt 65 -70 A fyllde knappt ut en A. Tack!! Va roligt lycka till! 🙂 
Hej Fina Jasse! Ville bara säga att du är så troligt söt, snygg och fin! Älskar att läsa din blogg och älskar att du är du och du är störtskön! Hade du bra i Turkiet? Vart i Turkiet var du? Något du tipsar om? Kan du videoblogga någon gång? Skulle du vilja ses nån gång på en fika? Bamsekramar Carro: Hej Carro! Gud vad snällt sagt, tusen tack! Turkiet va as fett! Vi var i alanya, super mysigt! Kanske de, har inte haft nån tanke på videoblogg, men man vet aldrig! Haha va söt, allt kan hända! Kram på dig! 🙂  

 

P&K 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Maddi
  juni 7, 2015 at 6:04 e m

  Opa mig på Citadellkliniken, ser dom har samma bh på Bellakliniken ( Abecita sin ) i min var det storlek 60F, så nu efter köper jag 65F eller 70E ( svårt att hitta Bh:ar med 65 i underband.. men hittar en del fint på Asos) Går man upp i underbandet så ner i cupa och ner i underbandet, så upp i cupa hehe! lära jag efter Op 😛 har jo gått med fel storlek hela tiden innan Op 😀 tror vi är ganska lika kroppsmässigt.. jag fylde knappt en A-cupa innan, väger 46kg och 165cm och la in 425cc UHP ( känner nästan jag kunne tagit lite större nu haha 😉 man blir så storleksblind också! ) men jag är jättenöyd! Hoppas du förstår min svorsk 😉 ( norsk )

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   juni 8, 2015 at 5:03 e m

   Hej! Haha ja håller med om att man blir storleks blind jag älskar mina nya boobies! Men hade ändå kunnat tänka mig större, älskar Stora bröst!! 😀 kram

 • Reply
  Maddi
  juni 7, 2015 at 6:04 e m

  Opa mig på Citadellkliniken, ser dom har samma bh på Bellakliniken ( Abecita sin ) i min var det storlek 60F, så nu efter köper jag 65F eller 70E ( svårt att hitta Bh:ar med 65 i underband.. men hittar en del fint på Asos) Går man upp i underbandet så ner i cupa och ner i underbandet, så upp i cupa hehe! lära jag efter Op 😛 har jo gått med fel storlek hela tiden innan Op 😀 tror vi är ganska lika kroppsmässigt.. jag fylde knappt en A-cupa innan, väger 46kg och 165cm och la in 425cc UHP ( känner nästan jag kunne tagit lite större nu haha 😉 man blir så storleksblind också! ) men jag är jättenöyd! Hoppas du förstår min svorsk 😉 ( norsk )

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   juni 8, 2015 at 5:03 e m

   Hej! Haha ja håller med om att man blir storleks blind jag älskar mina nya boobies! Men hade ändå kunnat tänka mig större, älskar Stora bröst!! 😀 kram

  Leave a Reply