Okategoriserade

Im back!

HALLOJ! Och förlåt för att jag har totalt glömt bort bloggen. I Turkiet var wi-fit typ sämst så jag gav typ upp haha.. Men kom iallafall hem i fredags efter 10 underbara slapp dagar i Turkiet med Julia. Det var så skönt att komma bort lite. Och nu vill jag dra igen för vädret är verkligen sämst i Sverige. 1 juni och regn blööö. Helgen spenderas iallafall med efterlängtade vänner och massa fest. Classic! Så i lördags sov jag seriöst hela dagen för att fredagen var craaaaay. 🙂 
Jag har just stått och lagat en pang lunch till mig och mannen. Pannkakor med nutella. Har fått en del frågor på senaste hur jag håller min kropp ”tränad” haha ja där har ni svaret pannkakor och nutella.. Nää men seriöst jag tränar faktiskt aldrig. Jag festar hela tiden äter ganska halvdant. Jag har nog sjukt bra ämnesomsättning. Och har alltid vart liten hela mitt liv.  

 
Jag har inte vägt över 42kg på flera åååår. Har även gått massa kontroller när jag var liten för att jag trodde att nått var fel. Men med min längd på 153cm så sa alla att det inte var farligt. Så thats life liksom. Men har inget emot att vara liten. Störde mig mycket på det när jag var yngre för alla växte och fick fina kurverer, bröst osv.. Men jag var alltid helt platt och jag hatade det. Men lärde mig tillslut att tycka om det jag hade. Jag älskar min kropp och att jag äntligen fick lite boobs på det har verkligen fått mig att älska min kropp ännu mer! Vet att många moral kärringar har stört sig på att jag är så öppen med min operation men jag skiter i det. För jag försöker absolut inte få nån att GÖRA en bröst OP för att jag skriver om det. Jag skriver bara om hur jävla underbart det har vart för mig, som verkligen ville detta för mig själv och inte för nån annan. Så de är lite synd att vissa inte förstår det.  

     

P&K / Lil jäz ❤️

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jennie
  juni 2, 2015 at 8:34 e m

  Vart är bikinin ifrån??? 😀 så snygg

 • Reply
  Jennie
  juni 2, 2015 at 8:34 e m

  Vart är bikinin ifrån??? 😀 så snygg

 • Leave a Reply