Okategoriserade

GRAND PARFYMERI

Hehe som ni redan har förstått vid detta läge så äälskar jag att internet shoppa! Var inne på grandparfmeri.se nyss och köpte mig en ny parfym, YSL Black Opium till både mig och YSL L’Homme till mannen, så snäll som jag är. Det förtjänar han 🙂

Blev lite smink från Anastasia Beverly Hills också, gaaaaaad jag älskar hennes produkter. Hon är verkligen THE QUEEN OF BROWS. Och hennes Contour Kit är to die for!! 🙂 Och Brow Wiz som jag köpte är en super bra ögonbryns penna den är perfekt för bryn som mina, med mycket gles. Brow Wiz lägger sig jätte fint och resultatet blir väldigt naturligt och ser inte så ”målat” ut, love it! 🙂 ladda ned (1)

 

1// YSL Black Opium //2 Anastasia Brow Wiz //3 Real Techniques Miracle Sponge //4 YSL L’HOMME //5 Anastasia Contour Kit 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply