Okategoriserade

Forma vita

Hej babes! Idag har jag svängt förbi Eva & Calle på forma vita. Haha hade sån bakis ångest efter helgen. Så spontan smsade Eva igår och ba ” har ni tid? Behöver allt som ni har ” haha!! Skämt åsido 😉 Men ville ha lite mer utav allt faktiskt. För även om de låter som att man har gått loss hos forma vita med fillers så ser man aldrig onaturlig ut när man går där ifrån (bortsett från svullnader så klart). 
Åh hade kunnat bosätta mig hos dom! Jag är ju så sjukt intresserad utav fillers, skönhetsoperationer osv. Tycker det är så himla nice! 
Idag så blev det lite vistabel botox i pannan där jag har ett gammalt ärr som stör mig. Vi passade även på att lägga mer kindben för jag tycker det är så JÄVLA snyggt!! Och där med en ny teknik Teosyal Pen. Det är penna som är automatiserad och gör det enklare för Dr Calle och fokusera mer på resultatet än tekniken.  

  

 Läpparna fick sig en liten touch up igen. Dom är fortfarande lite slappa efter tömningen, och jag är så jävla kräsen när det kommer till mina läppar så som jag har sagt förut så går vi sakta framåt för att försiktigt bygga upp dom igen. Och där använde vi istället för Teosyal kiss (som är en aning hårdare) Teosyal Global Action som är mjukare och mer naturlig för läppen. 🙂 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Jacqueline
  maj 5, 2015 at 11:11 e m

  Vad kostar en sån” touche up ”? Är så sugen att göra det och självklart där du går!

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   maj 6, 2015 at 1:22 e m

   Hej! En liten toucht up kostar 2390 kr med teosyal global action 🙂 kram

 • Reply
  Jacqueline
  maj 5, 2015 at 11:11 e m

  Vad kostar en sån” touche up ”? Är så sugen att göra det och självklart där du går!

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   maj 6, 2015 at 1:22 e m

   Hej! En liten toucht up kostar 2390 kr med teosyal global action 🙂 kram

 • Reply
  Stina
  maj 6, 2015 at 8:56 e m

  Hej! Vad betalar du för dina kinder och hur mycket har du i då? Har tänkt titta förbi där, vill gärna fylla mina.

 • Reply
  Stina
  maj 6, 2015 at 8:56 e m

  Hej! Vad betalar du för dina kinder och hur mycket har du i då? Har tänkt titta förbi där, vill gärna fylla mina.

 • Leave a Reply