Okategoriserade

Fler svar

Har du klippt i sönder dit bröstband? dit ser väldigt litet ut än vad mitt gör :)
Jag har också lagt strumpor i armhålan men det skaver lite ändå.
Tyckte du det gjort ont under brösten där bygeln trycker in ?
Hur lång tid tog det för dig innan du kunde röra dina armar normalt? För mig så stramar det åt när jag ska ta något i skåp och så:S : När jag fick bh och bröst band dag efter så klippte dom till det eftersom jag är så liten hehe! Ja hade piss ont i praktiskt sätt över allt där bh:n tryckte till. Mest första veckan. Fick jätte stora blåmärken vid revbenen. Jag har fortfarande lite svårt att röra armarna när jag ska sträcka mig efter nått men inte alls lika mycket som i början. Det blir bättre! 🙂 


Hej! Hur mycket kostade det och gjorde det ont? Asså gör det ont när du rör dom? När man typ känner på dom känns det äkta? Funderar på och göra när jag är äldre och utvecklats mer osv, men undrar :3
Kram Sarah: Hej! Här är en länk till alla priser på Bella kliniken! LÄNK. Inte när jag rör dom nu, men i början gör allt ont känns de som. Det är ju ett väldigt stort ingrepp att lägga under bröst muskeln, alla nerver och allt. Det gör piss ont men det går över! Dom känns inte äkta i början eftersom man är så svullen men redan nu efter 3 veckor har dom mjuknat en aning iallafall! Det tar tid men de kommer mjukna 🙂 kram! 


Hej, jag undrar vilken profil du valde? Tack på förhand! :): Hej! Jag har högprofil! 

Hej!
Tänkte bara höra om det blev några extra kostnader för dig än de 50.000 du betalade. Som tex för rummet, läkningsbh och mediciner? Eller står kliniken för det?
Kram :): I priser ingår övernattning, medicin bh osv! Köpte hem vanliga värktabaltter själv. Men fick starkare värktabletter utav kliniken och antibiotika 🙂 kram 


Hej Jasmine. Hoppas du är nöjd för det borde du vara, skit snygga och passar dig utmärkt! Jag ska också göra, men undrar ifall du har droppformade eller vad har du ? :): Hej! Tack! 🙂 vad roligt! Jag har runda geléhallonsimplanat!  

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Erica
  juni 1, 2015 at 1:29 e m

  Grymt fint linne, på en riktigt fin kropp och bröst! Liiiite avis är jag måste jag erkänna!

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   juni 3, 2015 at 7:15 e m

   Den är från nelly 🙂

 • Reply
  Erica
  juni 1, 2015 at 1:29 e m

  Grymt fint linne, på en riktigt fin kropp och bröst! Liiiite avis är jag måste jag erkänna!

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   juni 3, 2015 at 7:15 e m

   Den är från nelly 🙂

  Leave a Reply