Okategoriserade

Toppen helg!

Nu är vi äntligen på flygplatsen. Jag är så jävla dum och fick för mig att dynga inatt så var uppe till 11.. Har inte sovit en blund för vi var tvunga och checka ut från hotellet 12. Åååå är så trött!! Jag har även tappat rösten, så de blev inge Skåne för mig, mår bajs! 🙁
Helgen har iallafall vart fullspäckad och svin rolig! Så jävla härligt gäng, måste säga att jag är lite små kär i Gbg! Så sjukt vacker stad. Och hotell Avalon som vi bodde på var så jävla nice! Vi förfestade i deras svit igår, SÅ NICE utsikt + att den hade pool! Aja men med andra ord så har allt vart fett jävla kul, förutom att min hals och jag är så jävla sunkig.. Haha vill bara hem till min man nu 🙂  

    

           

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Amanda
  maj 5, 2015 at 2:01 e m

  Hej jag undrar hur du sminkar dig. Jag har små ögon och vill att dom ska se större ut. Hur sminkar du dig?:-)

 • Reply
  Amanda
  maj 5, 2015 at 2:01 e m

  Hej jag undrar hur du sminkar dig. Jag har små ögon och vill att dom ska se större ut. Hur sminkar du dig?:-)

 • Leave a Reply