Okategoriserade

Svar

Hej Jasmine! Jag tycker att dina nya boobs är super snygga! Passar dig verkligen, jag förstår att du är nöjd. Jag funderar själv på att förstora mina minibröst och jag tror jag kommer göra det på Bellakliniken, har bara hört bra saker därifrån. Jag undrar hur det känns i kroppen, känns det typ tyngre? Väger du mer typ? Hur ser dina ärr ut? Ser ingenting på bilderna men ärren kanske sitter närmare bröstet? Hur hårda känns de? Tack för att du visar och berättar så mycket, skit schysst! Puss&kram: Hej!! Tack så jätte mycket! Vad kul att du funderar på att gå till bellakliniken, kan varmt rekommendera dom! Det känns jätte bra i kroppen, känner inte alls nån mer ”tyngd” har försvånadsvärt inte gått upp nått alls, vilket jag trodde att jag skulle göra. Mina ärr är jätte fint läkta redan så här tidigt, tänker inte alls på dom eftersom dom är under armhålan. Känner att de var så SJUKT värt att gå in där, med tanke på att om ett tag kommer dom inte synas alls! Nu är självklart brösten hårda, men de kommer lägga sig! Vad du är väljer att göra så önskar jag dig lycka till! Puss och kram! 😀 


Hej Jasmine. Hoppas du är nöjd för det borde du vara, skit snygga och passar dig utmärkt! Jag ska också göra, men undrar ifall du har droppformade eller vad har du ? :): Hej! Tack så mycket!! Jag har runda geléhallonsimplanat! 🙂   

 

P&K 

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  N
  maj 1, 2015 at 3:04 e m

  Hej!
  Tänkte bara höra om det blev några extra kostnader för dig än de 50.000 du betalade. Som tex för rummet, läkningsbh och mediciner? Eller står kliniken för det?
  Kram 🙂

 • Reply
  N
  maj 1, 2015 at 3:04 e m

  Hej!
  Tänkte bara höra om det blev några extra kostnader för dig än de 50.000 du betalade. Som tex för rummet, läkningsbh och mediciner? Eller står kliniken för det?
  Kram 🙂

 • Reply
  Fia
  maj 2, 2015 at 9:22 f m

  Hej, jag undrar vilken profil du valde? Tack på förhand! 🙂

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   maj 4, 2015 at 12:55 e m

   Högprofil 🙂

 • Reply
  Fia
  maj 2, 2015 at 9:22 f m

  Hej, jag undrar vilken profil du valde? Tack på förhand! 🙂

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   maj 4, 2015 at 12:55 e m

   Högprofil 🙂

 • Reply
  Marlin
  september 14, 2015 at 7:44 e m

  Hej Jasmin!
  Du har super fina boobs. ska gå igenom det men är lite osäker på storleken. vilken storlek på implatat har du?
  tack på förhand

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   september 17, 2015 at 6:18 e m

   Hej! Jag har 400cc men vill göra större. Tänk alltid en strl större man brukad oftast ångra sig annars! De är mitt tips! 🙂

 • Reply
  Marlin
  september 14, 2015 at 7:44 e m

  Hej Jasmin!
  Du har super fina boobs. ska gå igenom det men är lite osäker på storleken. vilken storlek på implatat har du?
  tack på förhand

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   september 17, 2015 at 6:18 e m

   Hej! Jag har 400cc men vill göra större. Tänk alltid en strl större man brukad oftast ångra sig annars! De är mitt tips! 🙂

  Leave a Reply