Okategoriserade

Fina ni!

Godmorgon för mig! Skönt att sova ut.. Hehe 🙂 jag har läst igenom alla era fina kommentarer både här och på instagram! Och jag blir helt varm i kroppen för ni är så fina!! 🙂 Jag blir så nöjd när folk skriver ”naturliga” det var exakt det resultatet jag var ute efter. Och det är verkligen Bella klinikens motto ”förvandling ska inte märkas men synas”. Och om jag känner så redan så är jag SÅ pepp på att se hur dom bara blir bättre och bättre! Såg även att några frågor hade droppat in så svarar på dom snart! 🙂 


Nu till nått helt annat, igår kväll fick jag typ vääärsta suger på rulltårta?! So wierd. Så jag och Jerry ställde oss och bakade mitt i kvällen haha! DEN vart såå god!! Visste inte att de va så enkelt att baka rullis! Blev dock mätt efter en bit typ haha.. KNAS och jag ska gå modevisning på lördag.. Äsch 😉  

   

Förresten hur firar ni Valborg ikväll? Jag ska ju till Uppsala och gästa ”klubben” med sköna människor! Så alla Uppsala people kom förbi 😀 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply