Okategoriserade

Boobies efterbilder

Nu har det gått 2 veckor och 3 dagar sen jag opererade brösten. Jag vet inte om jag redan har blivit storleks blind? Haha SÅ sjukt! Men tycker typ att jag lätt hade kunnat slänga i lite till.. Tydligen så är det ganska normalt att känna så efter en bröst förstoring. Samtidigt så är ju dom fortfarande svullna och har inte riktigt ”lagt sig ner” ännu. 
Igår satt jag och läste om just detta på andra bloggar och ALLA säger att brösten blir finare och finare och helt annorlunda efter nån månad eller 2. Och att dom liksom lägger sig på ett sätt så att man verkligen ser form och storlek på ett annat sätt. Så jag tror bara jag är lite skum i huvudet just nu och ska försöka komma ihåg hur små jag hade innan haha!! 
Hade egentligen återbesök i måndags men kunde inte ta mig till Helsingborg då. Så har bokat om det till nästa måndag. Ska fortsätta använda bh och band tills då. 
Men förövrigt så ÄLSKAR jag dom!! Vill som sagt bara att dom ska lägga sig mer. Är det nån utav er som har gjort bröstförstoring och typ kände likadant?! 


Här är iallafall lite bilder på hur dom ser ut i dagsläget, mina nya boobies 400cc bakom muskeln hög profil! 🙂

  

(Har fått massa små äckliga utslag på bröstet för bandet sitter så tight) 

         Och så här såg mina ut innan  

You Might Also Like

52 Comments

 • Reply
  Johanna
  april 29, 2015 at 7:21 e m

  Jag var storleksblind de första 2 månanderna! Jag la in 600cc och är 165 o väger 50kg..men de går över =)

 • Reply
  Johanna
  april 29, 2015 at 7:21 e m

  Jag var storleksblind de första 2 månanderna! Jag la in 600cc och är 165 o väger 50kg..men de går över =)

 • Reply
  Sofia
  april 29, 2015 at 7:22 e m

  Mina fyllde 8 dagar idag, känner samma och längtar bara tills dom ska droppa. Hoppas som gör det haha
  Har också lagt in 400cc hög profil.
  Dina ser sjukt bra ut! Hoppas mina är lika snygga efter 2 veckor! Lycka till!!

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   april 29, 2015 at 7:25 e m

   Åh tack!! va kul! Ja men de gör dom, suger bara att de tar tid! Haha vill se nuuuu liksom!! Lycka till på dig med 🙂 kram

 • Reply
  Sofia
  april 29, 2015 at 7:22 e m

  Mina fyllde 8 dagar idag, känner samma och längtar bara tills dom ska droppa. Hoppas som gör det haha
  Har också lagt in 400cc hög profil.
  Dina ser sjukt bra ut! Hoppas mina är lika snygga efter 2 veckor! Lycka till!!

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   april 29, 2015 at 7:25 e m

   Åh tack!! va kul! Ja men de gör dom, suger bara att de tar tid! Haha vill se nuuuu liksom!! Lycka till på dig med 🙂 kram

 • Reply
  lina
  april 29, 2015 at 7:27 e m

  skitsnygga! ser verkligen äkta och sizen passar dig perfekt. du ska va så nöjd !!

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   april 29, 2015 at 7:39 e m

   Tusen tack! Kram 🙂

 • Reply
  lina
  april 29, 2015 at 7:27 e m

  skitsnygga! ser verkligen äkta och sizen passar dig perfekt. du ska va så nöjd !!

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   april 29, 2015 at 7:39 e m

   Tusen tack! Kram 🙂

 • Reply
  Felicia
  april 29, 2015 at 8:18 e m

  Hej Jasmine! Jag tycker att dina nya boobs är super snygga! Passar dig verkligen, jag förstår att du är nöjd. Jag funderar själv på att förstora mina minibröst och jag tror jag kommer göra det på Bellakliniken, har bara hört bra saker därifrån. Jag undrar hur det känns i kroppen, känns det typ tyngre? Väger du mer typ? Hur ser dina ärr ut? Ser ingenting på bilderna men ärren kanske sitter närmare bröstet? Hur hårda känns de? Tack för att du visar och berättar så mycket, skit schysst! Puss&kram

 • Reply
  Felicia
  april 29, 2015 at 8:18 e m

  Hej Jasmine! Jag tycker att dina nya boobs är super snygga! Passar dig verkligen, jag förstår att du är nöjd. Jag funderar själv på att förstora mina minibröst och jag tror jag kommer göra det på Bellakliniken, har bara hört bra saker därifrån. Jag undrar hur det känns i kroppen, känns det typ tyngre? Väger du mer typ? Hur ser dina ärr ut? Ser ingenting på bilderna men ärren kanske sitter närmare bröstet? Hur hårda känns de? Tack för att du visar och berättar så mycket, skit schysst! Puss&kram

 • Reply
  Bella
  april 29, 2015 at 8:31 e m

  Halkade bara in här via fb. Vill bara ge dig två tummar upp för bra val av storlek och ett väl utfört arbete av kliniken! Det värsta jag vet är folk som förstorar så att man aldrig i livet kunde tro att brösten faktiskt hör till den kroppen – du har lyckats perfekt! Du ska verkligen vara nöjd :))

 • Reply
  Bella
  april 29, 2015 at 8:31 e m

  Halkade bara in här via fb. Vill bara ge dig två tummar upp för bra val av storlek och ett väl utfört arbete av kliniken! Det värsta jag vet är folk som förstorar så att man aldrig i livet kunde tro att brösten faktiskt hör till den kroppen – du har lyckats perfekt! Du ska verkligen vara nöjd :))

 • Reply
  Emma
  april 29, 2015 at 8:40 e m

  Jag tycker du ska vara otroligt glad och stolt över dina bröst. Dom ser väldigt mjuka, runda och fasta ut!
  Dom passar dig. Perfektion!

 • Reply
  Emma
  april 29, 2015 at 8:40 e m

  Jag tycker du ska vara otroligt glad och stolt över dina bröst. Dom ser väldigt mjuka, runda och fasta ut!
  Dom passar dig. Perfektion!

 • Reply
  Rebecka
  april 29, 2015 at 8:55 e m

  Hej! 🙂
  Tycker att dina ser super fina ut!
  Jag har själv gjort för ungefär snart 3 månader sedan. Och tro mig det händer super mycket! 😀 Jag tänkte likadant som dig i början men det är kul när man ser att det förändrats.

 • Reply
  Rebecka
  april 29, 2015 at 8:55 e m

  Hej! 🙂
  Tycker att dina ser super fina ut!
  Jag har själv gjort för ungefär snart 3 månader sedan. Och tro mig det händer super mycket! 😀 Jag tänkte likadant som dig i början men det är kul när man ser att det förändrats.

 • Reply
  Louise
  april 29, 2015 at 9:20 e m

  Hej Jasmine!
  Det ser verkligen jätte fint ut!
  Jag gjorde mina bröst för cs 2 år sedan och la i 325cc med mjukhet 1, alltså mjukaste.
  Jag kan säga nu i efterhand att de bara blev större och större desto längre tiden gick. Jag var precis som du heeeeelt storleksblind, var så nära att operera om till större 6 månader senare men är idag så himla glad att jag inte gjorde det. Idag kan jag känna att jag snarare blivit obekväm med hur stora de faktiskt blev i proportion med min lilla kropp på 48kg och 157 cm. Jag ska nu göra dem mindre, så mitt råd till alla där ute som velar, vänta!! De kommer bli MYCKET större! Hoppas de var till någon hjälp:) kram

 • Reply
  Louise
  april 29, 2015 at 9:20 e m

  Hej Jasmine!
  Det ser verkligen jätte fint ut!
  Jag gjorde mina bröst för cs 2 år sedan och la i 325cc med mjukhet 1, alltså mjukaste.
  Jag kan säga nu i efterhand att de bara blev större och större desto längre tiden gick. Jag var precis som du heeeeelt storleksblind, var så nära att operera om till större 6 månader senare men är idag så himla glad att jag inte gjorde det. Idag kan jag känna att jag snarare blivit obekväm med hur stora de faktiskt blev i proportion med min lilla kropp på 48kg och 157 cm. Jag ska nu göra dem mindre, så mitt råd till alla där ute som velar, vänta!! De kommer bli MYCKET större! Hoppas de var till någon hjälp:) kram

 • Reply
  Linnea
  april 29, 2015 at 9:30 e m

  Tycker dom blev super fina! Gjorde mina för 3 månader sen och jag blev också storleksblind. Sen när man jämför med hur dom var innan så förstår man hur stor skillnad det är haha 🙂

 • Reply
  Linnea
  april 29, 2015 at 9:30 e m

  Tycker dom blev super fina! Gjorde mina för 3 månader sen och jag blev också storleksblind. Sen när man jämför med hur dom var innan så förstår man hur stor skillnad det är haha 🙂

 • Reply
  GoForFit
  april 29, 2015 at 9:38 e m

  Jag var sjukt storleksblind! Men är supernöjd. Tycker dock fortfarande att jag hade kunnat slänga i lite till, men ångrar absolut inte mitt val av 450cc 🙂

 • Reply
  GoForFit
  april 29, 2015 at 9:38 e m

  Jag var sjukt storleksblind! Men är supernöjd. Tycker dock fortfarande att jag hade kunnat slänga i lite till, men ångrar absolut inte mitt val av 450cc 🙂

 • Reply
  Emilia Anderason
  april 29, 2015 at 9:50 e m

  Jag gjorde mina bröst den 19 februari nu i år. La in 500 cc bakom muskeln, är jätte nöjd dock så känner ja också att ja skulle kunna lägga in lite till haha. Men väntar fortfarande att de ska droppa ner. de blir bättre och bättre men ibland kan jag sakna formen som man hade i början också 🙂 längtar tills ja får ha bygel bh på mig.

 • Reply
  Emilia Anderason
  april 29, 2015 at 9:50 e m

  Jag gjorde mina bröst den 19 februari nu i år. La in 500 cc bakom muskeln, är jätte nöjd dock så känner ja också att ja skulle kunna lägga in lite till haha. Men väntar fortfarande att de ska droppa ner. de blir bättre och bättre men ibland kan jag sakna formen som man hade i början också 🙂 längtar tills ja får ha bygel bh på mig.

 • Reply
  Maria
  april 30, 2015 at 6:13 f m

  Hej! Jag opererade mina bröst precis innan nyår. Precis efter operationen och några veckor är ju brösten jätte svullna och man vande sig snabbt vid att se dem vid den storleken så sedan när svullnaden la sig tänkte jag också att jag lätt hade kunnat lägga in större! Men idag är jag jätte nöjd och de ser bara med och mer naturliga ut ju längre tiden går 🙂

 • Reply
  Maria
  april 30, 2015 at 6:13 f m

  Hej! Jag opererade mina bröst precis innan nyår. Precis efter operationen och några veckor är ju brösten jätte svullna och man vande sig snabbt vid att se dem vid den storleken så sedan när svullnaden la sig tänkte jag också att jag lätt hade kunnat lägga in större! Men idag är jag jätte nöjd och de ser bara med och mer naturliga ut ju längre tiden går 🙂

 • Reply
  Hadde du gidda?
  april 30, 2015 at 11:01 f m

  Jag blev också storleksblind. Tyckte dom såg små ut efter två veckor och kändes som jag knappt förstorat dom. Nu har ju jag gått upp lite i vikt också eftersom jag har varit sjukskriven från jobbet i en månad (väldigt fysiskt jobb så får inte jobba på en månad) så en automatiskt viktuppgång blev det…! Och jag kan inte träna så måste verkligen tänka på vad jag äter… Men så fort kilona försvinner så går jag iaf inte ner på brösten 😉

 • Reply
  Hadde du gidda?
  april 30, 2015 at 11:01 f m

  Jag blev också storleksblind. Tyckte dom såg små ut efter två veckor och kändes som jag knappt förstorat dom. Nu har ju jag gått upp lite i vikt också eftersom jag har varit sjukskriven från jobbet i en månad (väldigt fysiskt jobb så får inte jobba på en månad) så en automatiskt viktuppgång blev det…! Och jag kan inte träna så måste verkligen tänka på vad jag äter… Men så fort kilona försvinner så går jag iaf inte ner på brösten 😉

 • Reply
  Jennifer
  april 30, 2015 at 11:34 f m

  Hej Jasmine. Hoppas du är nöjd för det borde du vara, skit snygga och passar dig utmärkt! Jag ska också göra, men undrar ifall du har droppformade eller vad har du ? 🙂

 • Reply
  Jennifer
  april 30, 2015 at 11:34 f m

  Hej Jasmine. Hoppas du är nöjd för det borde du vara, skit snygga och passar dig utmärkt! Jag ska också göra, men undrar ifall du har droppformade eller vad har du ? 🙂

 • Reply
  Rebecca
  april 30, 2015 at 11:59 f m

  Hej Jasmine. Dina bröst är verkligen superfina!! Gjorde själv mina 425cc 3 dagar innan dig, på Citadellkliniken, så är nog ungefär lika långt i läkningsprocessen som du så det är verkligen kul att följa dig. Känner precis som du och vill bara att de ska lägga sig och sjunka in ordentligt så man får se det färdiga resultatet 🙂 Speciellt längtar jag till att få lov att ta av den hemska tortyr-bh´n samt bandet 😉 att kunna klä sig ordentligt med vanlig bh samt utan bh. 😀 Stort lycka till med dina fina boobies.

 • Reply
  Rebecca
  april 30, 2015 at 11:59 f m

  Hej Jasmine. Dina bröst är verkligen superfina!! Gjorde själv mina 425cc 3 dagar innan dig, på Citadellkliniken, så är nog ungefär lika långt i läkningsprocessen som du så det är verkligen kul att följa dig. Känner precis som du och vill bara att de ska lägga sig och sjunka in ordentligt så man får se det färdiga resultatet 🙂 Speciellt längtar jag till att få lov att ta av den hemska tortyr-bh´n samt bandet 😉 att kunna klä sig ordentligt med vanlig bh samt utan bh. 😀 Stort lycka till med dina fina boobies.

 • Reply
  emma ariel
  maj 1, 2015 at 6:14 e m

  gjorde mina bröst i oktober. enda skillnaden är att dom inte är svullna längre men jag anser inte att dom blev snyggare ju mer tiden gick. tyckte dom va snyggast när dom va svulla för då va dom större haha, men ja, jag har också blivit lite storleksblind. har dock fått en del bristningar, men jag smörjer in dem med bio oil + använder en skinnroller! kan skicka före och efterbilder på ärren o brösten om du är intresserad 🙂 hoppas allt fortsätter bra för dig och boobisarna! kram

 • Reply
  emma ariel
  maj 1, 2015 at 6:14 e m

  gjorde mina bröst i oktober. enda skillnaden är att dom inte är svullna längre men jag anser inte att dom blev snyggare ju mer tiden gick. tyckte dom va snyggast när dom va svulla för då va dom större haha, men ja, jag har också blivit lite storleksblind. har dock fått en del bristningar, men jag smörjer in dem med bio oil + använder en skinnroller! kan skicka före och efterbilder på ärren o brösten om du är intresserad 🙂 hoppas allt fortsätter bra för dig och boobisarna! kram

 • Reply
  Amanda
  maj 3, 2015 at 7:02 e m

  Hej jag undrar hur mycket det har kostat dig ?

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   maj 4, 2015 at 12:56 e m

   Jag har skrivit allt i ett äldre inlägg så kolla in bloggen 🙂

 • Reply
  Amanda
  maj 3, 2015 at 7:02 e m

  Hej jag undrar hur mycket det har kostat dig ?

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   maj 4, 2015 at 12:56 e m

   Jag har skrivit allt i ett äldre inlägg så kolla in bloggen 🙂

 • Reply
  Sarah
  maj 4, 2015 at 1:45 e m

  Hej! Hur mycket kostade det och gjorde det ont? Asså gör det ont när du rör dom? När man typ känner på dom känns det äkta? Funderar på och göra när jag är äldre och utvecklats mer osv, men undrar :3
  Kram Sarah

 • Reply
  Sarah
  maj 4, 2015 at 1:45 e m

  Hej! Hur mycket kostade det och gjorde det ont? Asså gör det ont när du rör dom? När man typ känner på dom känns det äkta? Funderar på och göra när jag är äldre och utvecklats mer osv, men undrar :3
  Kram Sarah

 • Reply
  Sofia
  maj 13, 2015 at 12:59 f m

  Kanon snyggt!
  Jag funderar själv på att operera pattarna men hörde att läkningsprocessen kan vara jävlig om man är rökare . Slutade du röka innan? Om inte hur har de påverkat dig?
  Pusssss!

 • Reply
  Sofia
  maj 13, 2015 at 12:59 f m

  Kanon snyggt!
  Jag funderar själv på att operera pattarna men hörde att läkningsprocessen kan vara jävlig om man är rökare . Slutade du röka innan? Om inte hur har de påverkat dig?
  Pusssss!

 • Reply
  Johanna
  november 12, 2015 at 2:02 f m

  Jättefina!! Undrar lite vad du hade för bh-storlek tidigare? Är i processen att bestämma storlek och skulle säga att jag är samma längd, vikt osv som dig!

 • Reply
  Johanna
  november 12, 2015 at 2:02 f m

  Jättefina!! Undrar lite vad du hade för bh-storlek tidigare? Är i processen att bestämma storlek och skulle säga att jag är samma längd, vikt osv som dig!

 • Reply
  Sabina
  februari 5, 2016 at 10:31 e m

  Vart har du köpt bh/sport bh som du har på dig?

 • Reply
  Sabina
  februari 5, 2016 at 10:31 e m

  Vart har du köpt bh/sport bh som du har på dig?

 • Reply
  Emma
  mars 16, 2016 at 6:42 f m

  Har du anatomiska eller runda??
  Hur lång är du?

 • Reply
  Emma
  mars 16, 2016 at 6:42 f m

  Har du anatomiska eller runda??
  Hur lång är du?

 • Reply
  Camilla
  mars 26, 2017 at 5:46 f m

  Hej
  Jag undrar vart du köpt din vita top som du har på dig på bilderna före och efter 🙂
  Jätte fin. Känner du att de blir ett bra stöd till brösten ?
  Med vänlig hälsning, Camilla 🙂

 • Reply
  Camilla
  mars 26, 2017 at 5:46 f m

  Hej
  Jag undrar vart du köpt din vita top som du har på dig på bilderna före och efter 🙂
  Jätte fin. Känner du att de blir ett bra stöd till brösten ?
  Med vänlig hälsning, Camilla 🙂

 • Leave a Reply