Okategoriserade

#OOTD

Jag har just slängt på mig kläder och smink! Ska in till stan för lite ärenden och later fixa mina naglar hos Malika! (thank god) dom är kaos!! 
Bjuder på dagens outfit! Blog u later 🙂 

  

Top Chiquelle // byxor Gina & tricot // väska Italien // solglasögon Gina & tricot   

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Sanna
  april 28, 2015 at 1:46 e m

  Hejhej, jag är en tjej på 16 år och är väldigt kort, ungefär 155cm. Jag kan inte direkt ha vissa byxor på mig för att de är så pass långa. Jag vet ju också att du är rätt kort, det finns fördelar och nackdelar med att vara kort. Men tänkte fråga dig hur de där byxorna på bilden passade dig för att de är väldigt långa. Jag prövade de häromdagen och de var så långa. Hur fixade du så att de passade dig, överhuvudtaget på andra byxor också? Skulle verkligen vara väldigt tacksam om du kunde svara denna fråga på bloggen eller skicka ett mail till mig. Hoppas du inte tar illa upp, ha en bra dag! 🙂 <3

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   april 28, 2015 at 7:08 e m

   Hej!! Just dessa byxor har min kompis sytt upp till mig! Och andra byxor jag brukar köpa som inte är utsvängda får jag helt enkelt vika in eller sy in, tyvär :/ det har alltid vart så att byxorna sitter bra i minsta strl men längd mässigt måste jag alltid justera! Men bikbok har jag typ köpt alla mina senaste ”leggings jeans” dom sitter som smäck (bortsett från längden) kram 🙂 <3

 • Reply
  Sanna
  april 28, 2015 at 1:46 e m

  Hejhej, jag är en tjej på 16 år och är väldigt kort, ungefär 155cm. Jag kan inte direkt ha vissa byxor på mig för att de är så pass långa. Jag vet ju också att du är rätt kort, det finns fördelar och nackdelar med att vara kort. Men tänkte fråga dig hur de där byxorna på bilden passade dig för att de är väldigt långa. Jag prövade de häromdagen och de var så långa. Hur fixade du så att de passade dig, överhuvudtaget på andra byxor också? Skulle verkligen vara väldigt tacksam om du kunde svara denna fråga på bloggen eller skicka ett mail till mig. Hoppas du inte tar illa upp, ha en bra dag! 🙂 <3

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   april 28, 2015 at 7:08 e m

   Hej!! Just dessa byxor har min kompis sytt upp till mig! Och andra byxor jag brukar köpa som inte är utsvängda får jag helt enkelt vika in eller sy in, tyvär :/ det har alltid vart så att byxorna sitter bra i minsta strl men längd mässigt måste jag alltid justera! Men bikbok har jag typ köpt alla mina senaste ”leggings jeans” dom sitter som smäck (bortsett från längden) kram 🙂 <3

 • Reply
  Sofie
  april 28, 2015 at 9:17 e m

  När kommer för och efter bild på brösten :)?
  Ska själv snart göra så det är spännande att läsa om andra som gjort bröst opration 🙂

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   april 29, 2015 at 7:18 e m

   Hej! Ligger uppe nu! Kram 🙂

 • Reply
  Sofie
  april 28, 2015 at 9:17 e m

  När kommer för och efter bild på brösten :)?
  Ska själv snart göra så det är spännande att läsa om andra som gjort bröst opration 🙂

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   april 29, 2015 at 7:18 e m

   Hej! Ligger uppe nu! Kram 🙂

 • Reply
  S
  maj 8, 2015 at 8:39 e m

  älskar byxorna, skulle du inte kunna länka dom från Gina Tricot’s sida?

 • Reply
  S
  maj 8, 2015 at 8:39 e m

  älskar byxorna, skulle du inte kunna länka dom från Gina Tricot’s sida?

 • Leave a Reply