Okategoriserade

Svar!

Hur pålitlig anser du att bella kliniken är? Tycker du att dom ger ärlig rådgivning som är anpassad till patienten? Funderar på att operera mina bröst i framtiden men vill såklart göra det på den bästa och ärligaste kliniken. En klinik som min kompis gick till avrådde henne till att göra bröstoperation pga. hon är väldigt smal och att huden inte kommer orka hålla upp brösten och på så sätt spricka. Hon uppskattade såklart den ärliga rådgivningen väldigt mycket. Tror du att bella kliniken skulle göra samma sak? Även fast dom skulle förlora en kund på det?: Jag tycker absolut att bellaklinilen är jätte pålitliga och ärliga! Min läkare Johan hade aldrig gjort något på min kropp som han ansåg att min kropp inte skulle klara. Som jag har sagt innan så är jag väldigt nöjd med mitt val utav klinik och läkare! Jag kunde inte känt mig mer tryggare!  🙂 


Hej tänkte bara fråga vilken storlek du har runt om? Har själv opererat där hade innan 70 A i bh storlek och nu 70 D, kan tänka mig att du kmr ha ännu större kupa då jag bara la in 355cc 🙂 : Jag hade också runt 70A innan! Köpte iofs sådana med massa inlägg i haha!! Ja har inte köpt ny bh ännu men får återkomma när det har skett! 🙂


Hej. Jag är också jätte sugen på bröstförstoring. Familjen säger nej men jag tror att jag skulle må mycket bättre av att få större bröst. Vill knappt gå i bikini på sommaren. Är 20år och fyller knappt 70A. gav du 50 000kr som det står att det kostar eller beror det på vad man tar för storlek? Kram: Hej! Åh! Jag tycker absolut att du ska göra om det är det du vill! Ibland får man helt enkelt strunta i vad folk runt omkring sig tycker. Ja det samma pris oavsett strl. I mitt pris ingår det även kapsel försäkring. Du kan läsa mer om Bella klinikens priser HÄR 🙂  
Hej. Jag har en fråga. Ska operera mig på tisdag hos Johan. Just nu har jag ungefär a/b kupa. Är 159 cm lång och väger 41. Jag ska lägga in 400cc tror du det blir för stort? Är lite osäker på om det kommer bli ”bimbo” bröst. Vill ha det naturligt. Tacksam för svar :): Hej! Åh vad roligt!! Det kommer bli jätte bra på dig! Jag är mindre än dig och är svin nöjd! I början är dom ju sjävklart svullna, men mina nu efter nästan 2 v är redan bättre! Är sååå nöjd med storleken hade inte velat ha mindre eller större! 🙂 lycka till och hälsa Johan! Kram 
 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Frida
  maj 5, 2015 at 4:21 e m

  Jag vet inte om jag har missuppfattat något nu men Bella kliniken ligger väl i Helsingborg? Och du bor i Stockholm? Av ren nyfikenhet så undrar jag om du vAr in till andra kliniker och kände att dom inte riktigt passade dig eller om Bella kliniken var det första och du liksom bara klickade med dom direkt? Finns ju väldigt många kliniker i Stockholm ränker jag och har hört mycket bra om flera. Tycker folk borde bli bättre på att säga vad som varit dåligt på vissa kliniker så andra inte gör samma fel. Vill också operera mig men det blir inte förrän om ett halvår så har liksom tid på mig att leta upp fakta 🙂

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   maj 5, 2015 at 4:33 e m

   Jag har läst om jätte många ställen i Sthlm! Men efter Ylvas OP på Bella kliniken blev jag sååååå jävla sugen för hennes var så sjukt snygga! Sen har jag fler vänner som gått till Bella kliniken och vart jätte nöjda! Sen efter första besöket så kändes allt perfekt! Så tvekade inte en sekund på att göra där! 🙂

 • Reply
  Frida
  maj 5, 2015 at 4:21 e m

  Jag vet inte om jag har missuppfattat något nu men Bella kliniken ligger väl i Helsingborg? Och du bor i Stockholm? Av ren nyfikenhet så undrar jag om du vAr in till andra kliniker och kände att dom inte riktigt passade dig eller om Bella kliniken var det första och du liksom bara klickade med dom direkt? Finns ju väldigt många kliniker i Stockholm ränker jag och har hört mycket bra om flera. Tycker folk borde bli bättre på att säga vad som varit dåligt på vissa kliniker så andra inte gör samma fel. Vill också operera mig men det blir inte förrän om ett halvår så har liksom tid på mig att leta upp fakta 🙂

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   maj 5, 2015 at 4:33 e m

   Jag har läst om jätte många ställen i Sthlm! Men efter Ylvas OP på Bella kliniken blev jag sååååå jävla sugen för hennes var så sjukt snygga! Sen har jag fler vänner som gått till Bella kliniken och vart jätte nöjda! Sen efter första besöket så kändes allt perfekt! Så tvekade inte en sekund på att göra där! 🙂

  Leave a Reply