Okategoriserade

Friday!

Jag är verkligen helt seg idag vet inte varför! Tänkte slänga i mig mängder av kaffe och sen se vad som sker idag! Tänkte iallafall hänga med lite vänner ikväll 🙂 fredag, lön och sol är ändå nice! Jag vill även ta lite för och efter bilder på brösten! Men min vänstra boobie är fortfarande ganska svullen! So wierd, men Paulina sa att det kanske är för att jag använder höger sida mer. Vilket känns rimligt ändå. Såg även att lite mer frågor ang brösten hade droppat in så ska svara på dom! Fråga gärna på mer om det är nått ni undrar 🙂 
Väcktes även utav livets bud idag från vitamin well! Älskar vitamin well!  

   

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Rebecca
  april 24, 2015 at 2:22 e m

  Opererade mig 2 dagar innan dig och har precis samma problem. Vänster mer svullen än höger. Säkert som du säger pga att man använder höger sida mer.

 • Reply
  Rebecca
  april 24, 2015 at 2:22 e m

  Opererade mig 2 dagar innan dig och har precis samma problem. Vänster mer svullen än höger. Säkert som du säger pga att man använder höger sida mer.

 • Reply
  Q
  april 24, 2015 at 4:06 e m

  Hur pålitlig anser du att bella kliniken är? Tycker du att dom ger ärlig rådgivning som är anpassad till patienten? Funderar på att operera mina bröst i framtiden men vill såklart göra det på den bästa och ärligaste kliniken. En klinik som min kompis gick till avrådde henne till att göra bröstoperation pga. hon är väldigt smal och att huden inte kommer orka hålla upp brösten och på så sätt spricka. Hon uppskattade såklart den ärliga rådgivningen väldigt mycket. Tror du att bella kliniken skulle göra samma sak? Även fast dom skulle förlora en kund på det?

 • Reply
  Q
  april 24, 2015 at 4:06 e m

  Hur pålitlig anser du att bella kliniken är? Tycker du att dom ger ärlig rådgivning som är anpassad till patienten? Funderar på att operera mina bröst i framtiden men vill såklart göra det på den bästa och ärligaste kliniken. En klinik som min kompis gick till avrådde henne till att göra bröstoperation pga. hon är väldigt smal och att huden inte kommer orka hålla upp brösten och på så sätt spricka. Hon uppskattade såklart den ärliga rådgivningen väldigt mycket. Tror du att bella kliniken skulle göra samma sak? Även fast dom skulle förlora en kund på det?

 • Reply
  j
  april 24, 2015 at 5:56 e m

  Hej. Jag har en fråga. Ska operera mig på tisdag hos Johan. Just nu har jag ungefär a/b kupa. Är 159 cm lång och väger 41. Jag ska lägga in 400cc tror du det blir för stort? Är lite osäker på om det kommer bli ”bimbo” bröst. Vill ha det naturligt. Tacksam för svar 🙂

 • Reply
  j
  april 24, 2015 at 5:56 e m

  Hej. Jag har en fråga. Ska operera mig på tisdag hos Johan. Just nu har jag ungefär a/b kupa. Är 159 cm lång och väger 41. Jag ska lägga in 400cc tror du det blir för stort? Är lite osäker på om det kommer bli ”bimbo” bröst. Vill ha det naturligt. Tacksam för svar 🙂

 • Leave a Reply