Okategoriserade

Favoriter från Xbeauty – Cicamed.

Äntligen fått hem mina produkter från Xbeauty!


Har tidigare skrivit om Cicamed facial oil. Jag älskar den. Jag använder den kontinuerligt. Först var jag lite skeptisk till att ha olja i ansiktet men efter att jag prövat den här kan jag inte sluta använda den. Min hy blir hur len som helst och man ser verkligen resultat. Dessutom luktar den jättegott vilket är ett stort plus haha.Den rengör  på djupet och är rik på vitaminer och mineralier. Den innehåller en sällsynt omega 7 som verkar anti agening och är också väldigt dryg så det är ju lätt värt pengarna! Om man inte vill ha den så fet kan man ta 2 till 3 droppar i vanlig hudkräm. Den anpassar sig efter ens hud och jag kan verkligen säga att det är en storfavorit. 

 

Cicamed Clenaser.

Bästa sminkbortagningen!

Den innehåller Aloe vera och passar för alla hudtyper.

Sminket försvinner direkt och den är mild så det svider inte i ögonen. Den är verkligen fräsch. Perferkt efter mina utekvällar då sminket ska bort fort och enkelt!

  

Cicamed A S D-in 1
  

Dessa produkter går att köpa på xbeauty.se och jag har fixat en rabattkod till er. Ange Jasse så får ni 20% på hela beställningen!


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply