Okategoriserade

Food!

Har haft en helt fab söndag. Jag avklarade en promenad med mamma och frasse ute på Ekerö. Det var så skönt att komma ut lite. Efter det tvättade vi bilen, och nu har jag just avklarat en helt fab thai dinner!  Det blev en röd curry gryta med kyckling och grönsaker. Serverad med basmatiris! 🙂 Använde Mr Cheng’s grytbas till. Deras gryt baser är jätte goda! Verkligen ett tips till er som inte orkar laga från grunden.

Jag älskar verkligen att laga mat och typ ta hand om andra haha! Ylva har livets hotell liv här hemma. 🙂  

   

P&K 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Maria
  april 19, 2015 at 10:52 e m

  Hej jasse,

  Jag har bara en fråga men dina byxor från Gina, passade dom dig eller va dom för långa? Jag är nämligen oxå kort 1.58cm så undrar hur byxorna satt på dig 🙂

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   april 20, 2015 at 8:48 e m

   Hej! Dom var ganska långa så min härliga vän fick sy in dom! Men annars satt dom spm smäck! 🙂 kram

 • Reply
  Maria
  april 19, 2015 at 10:52 e m

  Hej jasse,

  Jag har bara en fråga men dina byxor från Gina, passade dom dig eller va dom för långa? Jag är nämligen oxå kort 1.58cm så undrar hur byxorna satt på dig 🙂

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   april 20, 2015 at 8:48 e m

   Hej! Dom var ganska långa så min härliga vän fick sy in dom! Men annars satt dom spm smäck! 🙂 kram

  Leave a Reply