Okategoriserade

Friday

Hii! Inatt lyckades jag sova utan citadon! Så det känns som jag är på bättrings spår 🙂 det trycker ju självklart som fan fortfarande. Tog en sköndusch nyss och njöööööt utav dom 10 minuterna utan bh:n haha! Duschen är verkligen the hooly moment of the day! 

Ikväll ska jag bara ta det lugnt hemma med Jerry. Ylva ska ut och fira Rosanna! Åh som jag vill det med.. Men men det får bli vila! Såg att några till frågor hade droppat in! Så här har ni några korta svar 🙂 

Hej en sak jag alltid undrat med bröstoperation är måste man vara nedsövd? Eller går det att få bedövning å vara vaken?: Jag har faktiskt ingen aning om man kan vara vaken men jag tror de är sjukt obehagligt… Att vara nedsövd är riktigt skönt! 


Hej Jasmine! Först så vill jag bara säga att jag älskar din blogg och dig! Men nu kommer frågan, får man ärr eller något liknade efter operationen?: Hej! Tack! 🙂 Ja jag valde att göra via armhålan, med så kallad ”tittut metod” då går man in med ett litet snitt, som knappt syns under armhålan när det har läkt, vilket är nice. Sen finns det andra metoder som under bröstet, vilket jag tycker inte är lika snyggt. 


Hur lång är du och vad väger du?: Jag är extremt liten, är 153cm och väger 42 kg 🙂 


Hoppas ni får en toppen fredag! Nu ska jag städa lite, känner att jag behöver röra på mig! PUSS 🙂  

 

 P&K 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Emelie
  april 17, 2015 at 3:01 e m

  Man kan utföra en bröst op på lokalbedövning alltså utan narkos men krävs kanske lite stake för att fixa det haha! smärtan tar man såklart bort men inte den psykiska känslan av att någon är där och ”gräver” haha

 • Reply
  Emelie
  april 17, 2015 at 3:01 e m

  Man kan utföra en bröst op på lokalbedövning alltså utan narkos men krävs kanske lite stake för att fixa det haha! smärtan tar man såklart bort men inte den psykiska känslan av att någon är där och ”gräver” haha

 • Reply
  entrepreneurship
  maj 7, 2015 at 2:55 e m

  Was researching for a while before finding your post. Very helpful. Continue the great writing.

 • Reply
  entrepreneurship
  maj 7, 2015 at 2:55 e m

  Was researching for a while before finding your post. Very helpful. Continue the great writing.

 • Leave a Reply