Okategoriserade

SATC

Jag vill egentligen bara sitta på en uteserving i solen och dricka vin.. Haha! Samme ringde och hetsa mig men stod emot. Försöker nämligen sluta röka! Och en uteserving + vin är nog det sämsta stället att försöka sluta röka på u feel me? 😀 Istället ligger jag hemma framför SATC (sex and the city)  och gottar mig med en vanilj munk.. Hehe ibland får man! Kommer väll käka ihjäl mig så fort röksuget kommer lite extra fett på min taniga kropp skadar inte 😉 HAR ni några bra tips till mig för att sluta röka? Hjälper plåster, spray och allt vad de nu finns för tiden?  

P&K  

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Jakkis
  mars 31, 2015 at 2:41 e m

  Jag har minsann rökt i 38 år! Men nu så har jag slutat i 8 månader med att dricka krossad lök o morrotsjuice varje dag, tar bort suget bättre en jädrans tabletter o spray vettefan va de finns för grejer

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   mars 31, 2015 at 2:46 e m

   Åh tack för tipset!

 • Reply
  Jakkis
  mars 31, 2015 at 2:41 e m

  Jag har minsann rökt i 38 år! Men nu så har jag slutat i 8 månader med att dricka krossad lök o morrotsjuice varje dag, tar bort suget bättre en jädrans tabletter o spray vettefan va de finns för grejer

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   mars 31, 2015 at 2:46 e m

   Åh tack för tipset!

 • Reply
  Paula
  mars 31, 2015 at 2:43 e m

  Jag slutade röka och höll upp ett halvår innan de gick åt helvete 😉
  Jag märkte då att alla tuggummin,plåster osv är skit!
  Bestäm dig bara för att sluta,dra inte ner på ciggen, utan sluta direkt! Tvärt.
  Det kommer va skit jobbigt,du kommer säkert grina och få utbrott men so what?;)
  Hubba bubba tuggummin där emot funkade på mig. Satt å blåste bubblor hela tiden för att sysselsätta mig 😉 lycka till!

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   mars 31, 2015 at 2:47 e m

   Hahaha ja kommer bli så grinig! Pallant men de är ju värt de!

 • Reply
  Paula
  mars 31, 2015 at 2:43 e m

  Jag slutade röka och höll upp ett halvår innan de gick åt helvete 😉
  Jag märkte då att alla tuggummin,plåster osv är skit!
  Bestäm dig bara för att sluta,dra inte ner på ciggen, utan sluta direkt! Tvärt.
  Det kommer va skit jobbigt,du kommer säkert grina och få utbrott men so what?;)
  Hubba bubba tuggummin där emot funkade på mig. Satt å blåste bubblor hela tiden för att sysselsätta mig 😉 lycka till!

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   mars 31, 2015 at 2:47 e m

   Hahaha ja kommer bli så grinig! Pallant men de är ju värt de!

 • Reply
  Janette
  april 6, 2015 at 7:04 e m

  Hi my name is Janette and I just wanted to drop you a quick note here instead of calling you. I came to your » Jasmine Gustafsson » SATC page and noticed you could have a lot more visitors. I have found that the key to running a popular website is making sure the visitors you are getting are interested in your subject matter. There is a company that you can get targeted traffic from and they let you try their service for free for 7 days. I managed to get over 300 targeted visitors to day to my site. Visit them here: http://dl4.pl/im7p

 • Reply
  Janette
  april 6, 2015 at 7:04 e m

  Hi my name is Janette and I just wanted to drop you a quick note here instead of calling you. I came to your » Jasmine Gustafsson » SATC page and noticed you could have a lot more visitors. I have found that the key to running a popular website is making sure the visitors you are getting are interested in your subject matter. There is a company that you can get targeted traffic from and they let you try their service for free for 7 days. I managed to get over 300 targeted visitors to day to my site. Visit them here: http://dl4.pl/im7p

 • Reply
  Catherine
  april 10, 2015 at 4:50 f m

  Hi, my name is Catherine and I am the sales manager at StarSEO Marketing. I was just looking at your » Jasmine Gustafsson » SATC website and see that your website has the potential to become very popular. I just want to tell you, In case you don’t already know… There is a website service which already has more than 16 million users, and most of the users are interested in topics like yours. By getting your website on this service you have a chance to get your site more visitors than you can imagine. It is free to sign up and you can read more about it here: http://bbqr.me/ij – Now, let me ask you… Do you need your website to be successful to maintain your way of life? Do you need targeted visitors who are interested in the services and products you offer? Are looking for exposure, to increase sales, and to quickly develop awareness for your site? If your answer is YES, you can achieve these things only if you get your website on the service I am talking about. This traffic network advertises you to thousands, while also giving you a chance to test the service before paying anything at all. All the popular sites are using this network to boost their readership and ad revenue! Why aren’t you? And what is better than traffic? It’s recurring traffic! That’s how running a successful site works… Here’s to your success! Find out more here: http://tf3.info/nf

 • Reply
  Catherine
  april 10, 2015 at 4:50 f m

  Hi, my name is Catherine and I am the sales manager at StarSEO Marketing. I was just looking at your » Jasmine Gustafsson » SATC website and see that your website has the potential to become very popular. I just want to tell you, In case you don’t already know… There is a website service which already has more than 16 million users, and most of the users are interested in topics like yours. By getting your website on this service you have a chance to get your site more visitors than you can imagine. It is free to sign up and you can read more about it here: http://bbqr.me/ij – Now, let me ask you… Do you need your website to be successful to maintain your way of life? Do you need targeted visitors who are interested in the services and products you offer? Are looking for exposure, to increase sales, and to quickly develop awareness for your site? If your answer is YES, you can achieve these things only if you get your website on the service I am talking about. This traffic network advertises you to thousands, while also giving you a chance to test the service before paying anything at all. All the popular sites are using this network to boost their readership and ad revenue! Why aren’t you? And what is better than traffic? It’s recurring traffic! That’s how running a successful site works… Here’s to your success! Find out more here: http://tf3.info/nf

 • Leave a Reply