Okategoriserade

Nom nom

Kvällens middag by me! Kyckling klubbor i ugn med livets mango chutney marinad. Serverad med en super god bulgur! 

 Recept marinad/kyckling:

 • 12 st kyckling 
 • 1 dl mango chutney
 • 2 msk olja
 • 1 msk curry
 • 1 tsk salt

   

Tina kyckling. Blanda ihop mango chutney med olivoljan & curryn samt saltet. Sedan pensla över kycklingen! In i ugn i ca 40 min (mer om de behövs) Medans kycklingen är i ugnen så kan ni fixa en helt faaaab bulgur med massa gotti i! 

Recept bulgur: 

 • 3 dl bulgur 
 • 1 grönsaks buljong 
 • Oliver
 • Rödlök
 • 2 msk olja
 • 1 msk ajvar
 • 1 tsk salt
 • 2 msk tabasco 
 • Halloumi 


Koka upp bulgur med grönsaks buljongen. Låt svalna när den är färdigkokt. Hacka oliver & en halv rödlök, stek halloumi sedan hacka i små bitar. Blanda ihop ajvar,olja,salt och tabasco. Sedan blandar ni ihop allt med bulguren, det bleeeeev så gott! 😀  

 P&K  

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply