Okategoriserade

Rainy & lazy

Gash är sååååå trött! Kom hem för ett litet tag sen! Gårdagen var jätte rolig ganska lugn men ändå nice. Vi festade dock till 7 imorse haha 🙂 det känns som att jag har sovit en timma bara.. Har just tagit en skön dusch och tänkte krypa ner i sängen och vila lite innan my man kommer hem! Han har också vart borta hela helgen och dj:at. Saknar honom sååå mycket när vi är ifrån varandra. Även fast vi typ är med varandra varje dag, tröttnar inte på hans sällskap 🙂 hoppas ni får en toppen söndag!


PS svarar klart på frågestunden imorgon just nu behöver jag bara sömn..  

   

P&K 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Beckis
  april 8, 2015 at 2:36 e m

  Hej!
  Måste bara kika med dej, har köpt två jackor från glamyhome, men e super sugen på några av klänningarna som du hade, finns det någon annanstans man kan få tag i dom. För kommer inte in på deras hemsida 🙁
  Kram!

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   april 9, 2015 at 12:18 f m

   Hej! Åh jag tror dom har lagt ner sin sida och all försäljning tyvärr 🙁 kram!

 • Reply
  Beckis
  april 8, 2015 at 2:36 e m

  Hej!
  Måste bara kika med dej, har köpt två jackor från glamyhome, men e super sugen på några av klänningarna som du hade, finns det någon annanstans man kan få tag i dom. För kommer inte in på deras hemsida 🙁
  Kram!

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   april 9, 2015 at 12:18 f m

   Hej! Åh jag tror dom har lagt ner sin sida och all försäljning tyvärr 🙁 kram!

  Leave a Reply