Okategoriserade

Frågestund del 1

Här kommer svaren från frågestuden del 1! Svarar på resten imorgon 🙂

 

Hur var det att vara med i paradise hotel?: Det var svin kul, lätt det roligaste jag har gjort på riktigt länge!

Hur många gånger har du haft sex? När tappa du oskulden? Hur gammal?Är dina föräldrar skillda? Vilken religion har du och din familj?
Älskar dig!!!!Hehe lite privat så de kommer jag inte svara på. Men jag tappade oskulden när jag var 14 år gammal trodde jag var helt redo och helt kär, men skulle nog ha väntat lite längre man vet så lite om sex i den åldern. Mina föräldrar var aldrig gifta. Dom separerade när jag var jätte liten. Min persiska sida är muslimer men hur trogna vet jag inte, jag har tror inte på någon religion iallafall men tycker man ska respektera andras religioner 🙂  TACK love u 2!

Finns det något som du ångrar att du gjorde i Paradise Hotel? :)Nopp!

Beskriv ditt liv efter PH. Vem har du kommit närmast efter PH av deltagarna.Blev du kär i huset?: Livet efter ph är svin kul! Vissa dagar är s klart jobbiga men sånt är ju livet! Det är självklart mer som händer nu i ens liv men jag omfamnar det med kärlek! Jag är närmst Saga,Ylva och Smail 🙂 Nej blev inte kär inne i huset!

Skulle du vilja vara med i Paradise hotel igen?
PS. Du verkar vara en sån sjukt härlig och underbar människa! <3: Men tack söta du!! Tror inte att jag skulle göra om hela spelet men skulle lätt kunna göra om nått helt annorlunda för TV är sviiin kul att göra! 🙂 PUSS

Skäms du över vad du gjort i PH?❤️: Nej det gör jag faktiskt inte för den Jasse ni fick se på tv är den riktiga jag 🙂

Varför ville du vara med i paradise hotel?: Såg det som en rolig upplevelse och en chans till att lära känna ny människor, sen tackar man inte nej till lite värme när vi lever i ett land med så jäkla mycket snö. Sen såg jag även det som en chans att öppna dörrar som jag ville skulle öppnas.

Vad är din favoritdrink?❤️: P2a och classic redbull vodka 😉

1.Får du ligga mycket sedan Paradise Hotell 14?
2. Hur är din relation till din ”man” som du gifte dig med i dom första avsnitten av Paradise Hotell 14?
3. VARFÖR VANN INTE DU!!!????? : Haha jag är pojkvän och är en trogen flickvän 🙂 Vilken utav dom? Den första (Joel) har jag noll relation till, och min andra ( Kian ) Har jag helt ok relation till vi hörs ibland han är en fin kille 🙂 JAA du bra fråga!! Nä men jag känner mig som en vinnare ändå, kom ju så sjukt långt! 🙂

Umgås du med nån från ph nu?❤️ Efter ph och så?❤️❤️ PS. Du år så jävla underbar och vacker person: Men taaaaaaaaaack fina blir så glad! 🙂 Ja umgås mycket med Ylva, Saga och Smail! Resten hör man ifrån lite då och då.

Hur reagerade du när du fick reda på att du skulle vara med i PH?❤️ Älskar verkligen dig: Jag fattade typ inte riktigt att jag skulle vara med först jag stod på arlanda! Men blev glad! LOVE U 2 🙂       
Om det fanns en Swedish Geordie Shore, skulle du vart med? Har du sett programmet?:): Hahaha läääääääääätt tror jag hade rockat svenska geordie eller vad tycker du? 😀 Älskar geordie shore!  ( jag & Aaron från geordie shore) Vad är du mest nöjd med när det kommer till ditt utseende? Och vilken är din favorit klädbutik?: Jag är ganska nöjd med det mesta förutom mia boobs skulle vilja ha större! Sen tycker jag att jag är lite för liten så skulle behöva börja träna upp lite muskler. Oh har typ ingen favvo butik är mer utav en internet shoppare.

Vad var det roligaste och den jobbigaste stunden inne i paradise huset?: Det finns så många roliga minnen men en favvi är nog ändå när hunkarna kom in! Jobbigaste var när jag åkte ut sååå mycket tårar!

Varför valde du att göra botox i dina läppar? Kan du ångra det eller är du fullt nöjd med det? ❤️: Man använder inte botox i läppar botox är mot rynkor för det mesta. Och jag tömde mina läppar för ett tag sen men har jämnat ut dom med ett preparat som heter teosyal nu! Så ja i dagsläget älskar jag mina läppar då när dom är lite mindre 🙂

Hur länge har du haft pojkvän och hur träffades ni. Varför skriver du så lite om honom?: Jag och min pojkvän (jerry) har vart ihop i 2,5 år om vi räknar bort att vi gjorde slut förra året innan PH. Vilket kan vara nått jag verklgen ångrar även om PH var as kul. Men vi hittade tillbaka till varandra väldigt snabbt efter att jag kom hem. Jag har inte tänkt på att jag skriver lite om honom för jag har inte känt nått större behov utav det, vi har ett jävligt bra och roligt förhållande! Om de är nått ni vill läsa om så kan jag absolut börja skriva mer om honom! Vi träffdes ute på en krog här hemma i sthlm sen började vi bara hänga mer flitigt och det ena ledde till det andra 🙂    

 

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Filippa Lundberg
  mars 27, 2015 at 8:11 e m

  Älskar dig sjukt mycket Jasse❤️Älskar dina stunder i PH bajsjasse

 • Reply
  Filippa Lundberg
  mars 27, 2015 at 8:11 e m

  Älskar dig sjukt mycket Jasse❤️Älskar dina stunder i PH bajsjasse

 • Reply
  Bezza
  mars 30, 2015 at 5:03 e m

  Hej fina du!
  Jag undrar bara vad som hände mellan dig och Paulina? Ni som var bästavänner 🙁

 • Reply
  Bezza
  mars 30, 2015 at 5:03 e m

  Hej fina du!
  Jag undrar bara vad som hände mellan dig och Paulina? Ni som var bästavänner 🙁

 • Reply
  sanne
  mars 30, 2015 at 6:06 e m

  Vill gärna att du skriver lite mer om honom och vad ni hittar på när ni umgås kanske. Hur många läsare har du egentligen?

 • Reply
  sanne
  mars 30, 2015 at 6:06 e m

  Vill gärna att du skriver lite mer om honom och vad ni hittar på när ni umgås kanske. Hur många läsare har du egentligen?

 • Reply
  Hanne
  april 1, 2015 at 6:18 e m

  Små boobies är fan det snyggaste man kan ha!! Önska jag hade det verkligen!

 • Reply
  Hanne
  april 1, 2015 at 6:18 e m

  Små boobies är fan det snyggaste man kan ha!! Önska jag hade det verkligen!

 • Reply
  Janette
  april 11, 2015 at 12:26 e m

  Hi my name is Janette and I just wanted to drop you a quick note here instead of calling you. I came to your » Jasmine Gustafsson » Frågestund del 1 page and noticed you could have a lot more visitors. I have found that the key to running a successful website is making sure the visitors you are getting are interested in your subject matter. There is a company that you can get targeted traffic from and they let you try their service for free for 7 days. I managed to get over 300 targeted visitors to day to my site. Check it out here: http://tgi.link/2xsj

 • Reply
  Janette
  april 11, 2015 at 12:26 e m

  Hi my name is Janette and I just wanted to drop you a quick note here instead of calling you. I came to your » Jasmine Gustafsson » Frågestund del 1 page and noticed you could have a lot more visitors. I have found that the key to running a successful website is making sure the visitors you are getting are interested in your subject matter. There is a company that you can get targeted traffic from and they let you try their service for free for 7 days. I managed to get over 300 targeted visitors to day to my site. Check it out here: http://tgi.link/2xsj

 • Reply
  Antirynkkräm
  oktober 22, 2015 at 9:27 f m

  Ekologisk hudvård ,använder traditionell grekisk visdom och blandar det bästa av vad naturen.shop.adoniaorganics.se

 • Reply
  Antirynkkräm
  oktober 22, 2015 at 9:27 f m

  Ekologisk hudvård ,använder traditionell grekisk visdom och blandar det bästa av vad naturen.shop.adoniaorganics.se

 • Leave a Reply