Okategoriserade

Måndag

Urrrkkk idag känner jag verkligen att det är en trött dag! Kom hem vid 5 imorse och sov tills nu! Välbehövlig sömn deluxe. Idag kommer en efterlängtad Saga till Sthlm 🙂 Så tänkte åka in till stan senare och träffa min fina skåning! PS jag tänkte köra igång en frågestund senare om de är nått ni vill fråga så kör, ställ alla möjliga frågor! 🙂 

  

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Evelina
  mars 23, 2015 at 1:54 e m

  Tjena! Hade du kul på kryssnigen som var nu i helgen, om det var något du skulle få ändra angående kryssningen, vad skulle det då vara? Du var störtskön! Sprang liksom runt med dig ett tag, och du levererade! Tack för kanonhelg!

 • Reply
  Evelina
  mars 23, 2015 at 1:54 e m

  Tjena! Hade du kul på kryssnigen som var nu i helgen, om det var något du skulle få ändra angående kryssningen, vad skulle det då vara? Du var störtskön! Sprang liksom runt med dig ett tag, och du levererade! Tack för kanonhelg!

 • Leave a Reply