Okategoriserade

Trött

Hello bloggi! Är helt död idag, det blev en vända på stan igår efter middagen! Jag har typ sovit och haft ångest idag för att jag ville få saker gjort. Men istället blev det en bakis dag! Ska iallafall försöka få massa gjort imorgon måste tvätta och fixa lite annat inna jag åker igen på lördag! 🙂 nu ska jag äta sen blir de sängen tidigt! You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Vilma
  mars 20, 2015 at 8:48 f m

  Hej,
  Vi är tre tjejer i Vimmerby som gillar dig, Ylva, Kian jättemycket. Vi har varit stora fans väldigt länge. Jag läste att ni skulle hit nästa helg, tänkte om ni skulle kunna träffa oss en snabbis? Vi bor mitt i stan så vi kan komma var som, eller ta en fika?

 • Reply
  Vilma
  mars 20, 2015 at 8:48 f m

  Hej,
  Vi är tre tjejer i Vimmerby som gillar dig, Ylva, Kian jättemycket. Vi har varit stora fans väldigt länge. Jag läste att ni skulle hit nästa helg, tänkte om ni skulle kunna träffa oss en snabbis? Vi bor mitt i stan så vi kan komma var som, eller ta en fika?

 • Leave a Reply