Okategoriserade

On the road..

Igen.. Hehe börjar bli lite segt nu. Men är äntligen på tåget på väg hem nu. Eller håll den lyckan kände jag nyss när dom ropa ut att det var nått fel på spåren eller vad fan dom snacka om. Så om jag har otur kommer jag missa mitt tåg byte i Göteborg…. Pallant med min Otur med dessa tåg är så värdelös. VILL JU BARA HEM!!! Haha blir typ tokig… Jag var ju på möte i Helsingborg, så spännande!! Lovar att berätta mer om det imorgon 🙂 Har iallafall haft några toppen dagar i Skåne. Thank u guys! 🙂 ❤️You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  johanna
  mars 20, 2015 at 12:05 f m

  Ska du operera brösten? Såg att du var på bellakliniken, kanske är det som var ditt möte i Helsingborg tänkte jag 😉

 • Reply
  johanna
  mars 20, 2015 at 12:05 f m

  Ska du operera brösten? Såg att du var på bellakliniken, kanske är det som var ditt möte i Helsingborg tänkte jag 😉

 • Leave a Reply