Okategoriserade

Sunny day!

Hello! Gårdagen blev ganska lugn så är rätt så utvilad idag sååå värt! Vi sitter iallafall i bilen på väg till Karlskrona nu, där ifrån ska vi åka kryssning 🙂 Jag fick höra igår att de tydligen inte finns några tåg hem på söndag natt när vi kommer hem. Och planen var att jag skulle hem söndag packa om och sen följa med Ylva till Helsingborg. Men nu får jag typ åka med Smail till Malmö och har typ bara fest kläder med mig haha pallant med mitt liv!! Nu en lååååång bil resa… P&K 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anna
  mars 14, 2015 at 3:27 e m

  Jättekul att läsa din blogg när du uppdaterar flera gånger om dagen som du gjort de senaste dagarna!!!! 🙂

 • Reply
  Anna
  mars 14, 2015 at 3:27 e m

  Jättekul att läsa din blogg när du uppdaterar flera gånger om dagen som du gjort de senaste dagarna!!!! 🙂

 • Leave a Reply