Okategoriserade

KRYSS

Nu är vi på båten och står och välkomnar alla studenter med Peter sipen om ni vet vem de är? Jag kände igen han för hans as balla stil! Så de är vi tre som öser festen ikväll! Hoppas alla studenter är lika pepp! Båten är dock inte lika stor som den som går från Sthlm. Men det blir nog bra! Ska försöka smita iväg till min hytt snart så man kan ta en dusch och fräscha till sig innan middag och festen 🙂 hoppas ni får en toppen lördag alla fina läsare! LOVE J

Smail hade tråkigt innan vi klev på båten.. Haha You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Danielle
  mars 19, 2015 at 9:12 f m

  This is a comment to the webmaster. Your » Jasmine Gustafsson » KRYSS website is missing out on at least 300 visitors per day. I have found a company which offers to dramatically increase your traffic to your site: http://klick.onl/Z They offer 500 free visitors during their free trial period and I managed to get over 15,000 visitors per month using their services, you could also get lot more targeted visitors than you have now. Hope this helps 🙂 Take care.

 • Reply
  Danielle
  mars 19, 2015 at 9:12 f m

  This is a comment to the webmaster. Your » Jasmine Gustafsson » KRYSS website is missing out on at least 300 visitors per day. I have found a company which offers to dramatically increase your traffic to your site: http://klick.onl/Z They offer 500 free visitors during their free trial period and I managed to get over 15,000 visitors per month using their services, you could also get lot more targeted visitors than you have now. Hope this helps 🙂 Take care.

 • Leave a Reply