Okategoriserade

SMAIL

Jag vet att nån frågade förut om jag kunde skriva om min och Smails vänskap. Det är såååå sjukt hur nära vänner vi blev efter programmet vi var ju aldrig riktigt ”nära” inne i huset. Jag kan ju lugnt säga att jag garvar såååå mycket med denna dude vi har exakt samma humor! Hahaha asså jag dör, tror inte ni förstår men det är riktigt kul och hänga med Smail.. Haha fast han försvinner typ 5 gånger under kvällen hehe om ni förstår! Kan lugnt säga att vi kan bli helt griniga på varandra typ som på kryssningen när jag står och försöker väcka honom! När han har väckt mig en timma för tidigt för utav att väggen dunkar OM ni förstår igen.. Men det slutar ändå med att vi sitter och garvar åt de en timma senare och bakis fiser hej vilt på varandra! Aja kan iallafall säga att Smail är en riktig BRYSCH från en annan MUSCH! P&K

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply