Okategoriserade

FIX

Har fixat & trixat med lägenheten i två timmar, samt rensat smink och tvättat borstar! De blir så jäkla kaos artat bland mitt shit när jag åker bort fram och tillbaka + alla vilda utgångar. Så det var sjukt värt och styra upp allt, hatar när det är kaos och allt bara ligger överallt! Haha är faktiskt jäääävligt pedant det kan man inte tro om mig. Jag tycker till och med att det är kul och städa haha helt wierd.. 🙂 Men nu är det rent och vår fräscht här hemma 😀 Har hunnit med att FaceTimea med Rosanna 3 ggr också. Hon har hjälpt mig med massa idag hon är verkligen som min personliga livscoach & livets jävla vän! Love that girl ❤️ 🙂 

Shoppade ett par nya lösisar igår, min Frans tjej har inte haft nån tid under denna vecka så mina fransar är kaos.. Hehe :(

P&K

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply