Okategoriserade

Svar!

Tack för alla härliga frågor! Ser att många utav er är väldigt nyfikna om just Paradise Hotel!

PARADISE HOTEL: 

1. Om du fick frågan att vara med i årets Paradise Hotel (typ som Paulina förra säsongen), skulle du tackat ja?
Är det någon från PH som du inte har kontakt med längre? : 
Jag tyckte verkligen att det var svin kul att vara med i PH men skulle nog inte göra om det, det är verkligen once in a lifetime upplevelse med dom människorna man är där med! Ja det finns en del jag inte har så bra kontakt med, vissa träffar man oftare vissa inte alls 🙂

2 . Berätta om hur de gick till när du ansökte till ph och hur du kom in?: Jag blev tipsad utav Paulina(Paow) så gick jag på ett möte med några som sköter castingen b.la Nicole som var deltagare ansvarig nere i mexico. Under mötet var jag bara mig själv! Sen ville dom ha en ansöknings video, haha och min var rätt så speciell  får fortfarande cred för den idag. Och Nicole visar stolt upp den för nya sökande till årtes säsong för att dom ska få lite inspiration! Haha 😀 jag själv tycker att den är hemsk, men tror att det är tack vare den jag kom med 🙂 LÄNK till min ansökningsvideo!

3. Vem av killarna tycker du ser bäst ut från PH?: Jag tycker att Smail ser bäst ut! haha fast vi är sjukt bra vänner så inge mer än goood looking guy!

4. Vem skulle du helst byta utseende med om du måste välja någon från din paradise-säsong men du får inte välja dig själv?: Saga eller Ylva hehe snyggaste bloondies ever ju! Michelles utseende hade jag inte heller bangat på, dom ögonen TO DIE FOR 🙂

5. Kan inte du berätta mer om paradise, vad första intrycket var om alla personer och hela resan dit, hotell, flyget osv?: Oh goood! Det finns så mycket och skriva om det så tänkte att jag kan skriva ett inlägg om det i dagarna 🙂

6. Hej Jasse. Hur tänkte du när du ville ansöka till ph, vad sa dina föräldrar? Och hur kändes det att åka ut och att sedan bli intagen igen?<3: Hej! Jag tänkte inte så mycket, paulina hetsade sönder mig och jag ville faktiskt bara ifrån allt i Sverige just då så det passade perfekt! Min mamma såg att jag blev glad utav det och hon stöttar mig i allt så länge jag mår bra utav det! Pappa sa jag inget till för jag visste att han inte skulle gilla det och pallade inte ta den diskussionen haha! Men i dagsläget är han jätte lugn med det han har till och med tittat lite! Att åka ut var nog bland de jobbigaste inne i huset, jag hade ändå vart där inne jätte länge och alla blev som ens familj till slut så det söööög röv att lämna alla! Och att bli intagen igen var helt underbart, dock så va jag så splittrad i huvudet och känslomässigt rubbad så ville bara hem dom sista dagarna speciellt efter att jag fick ringa hem till mamma <3

V37042_landscape_GE

7. Vad är din snapchat?:  jjasmiineg heter jag på snap, följ mig gärna där! 🙂

8. Vilket land kommer dina föräldrar från?❤️ kan du fler språk en svenska och engelska?  : Min mamma är svensk och min pappa är persisk 🙂 Neeej så synd vill dock lära mig mer språk det är ju as ballt!

9. Finns det en möjlighet att du kommer till Skåne snart? Det är inte omöjligt!

10. Hej fina Jasse!! <3 Fråga 1: Du har aldrig tänkt på att börja videoblogga på Youtube? :) Du som är så härlig skulle vara jätte kul om du gjorde ett Youtube konto med videobloggar så man får följa dig i din vardag. Skulle va så kul och jag tror du skulle få många viewers! :DFråga 2: Skulle du kunna göra en smink tutorial på hur du sminkar dig? Vilka produkter du använder osv? :) KRAM!! <3 : Hej fina du!! Men TACK!  Det har ja faktiskt inte tänkt på, men det är inte helt omöjligt!  Smink tutorial ska vi kunna ordna! Tack för dina fina idéer dom uppskattas! KRAM

11. Hur ser en typiskt vardagsvecka ut för dig? Mycket lyx? p.s du är sjukt snygg och en röst att dö för! : En typiskt vardagsvecka för mig är inte så lyxig som ni tror, den ända lyxen jag har är väl min älskade sovmorgon!  Haha nä men jag är faktiskt en riktig hemma mysare orkar sällan åka in till stan under veckorna om jag inte har nått planerat, äter inte ute 0fta ÄLSKAR att laga mat 🙂 Men på helgerna hittar man mig alltid ute på äventyr 🙂 Taaaaack va snällt! Själv tycker jag att jag låter som en gammal gubbe haha 😀

12. Du är så fin, vart köper du oftast dina kläder ?:*  Taack! Jag internet shoppar oftast på sidor om Nelly, Bubbelroom, Sheinside osv 🙂

13. Hur blev du och Paulina kompisar?: Jag och paulina var bekanta som små! Hon va fjortis och jag största babbe bruden såååå töntigt så jag tyckte inte om henne så mycket då. Men när vi båda var 18 år så fick vi kontakt med varandra och började gå ut väldigt mycket ihop sen dess har vi vart jätte goda vänner 🙂

14. Är du alls intresserad av djurens rättigheter? (inte bara husdjur utan även kor, grisar, höns, djur på zoo’s & sealife osv..) : Jo har sett en del dokumentärer och det är faktiskt sjukt intressant. Försöker handla så mycket ECO varor som möjligt samt källsortera och allt annat smått man kan göra hemifrån!

15. Favoritklubar i stockholm? Drömresemål? : Langolo (förfest) Ambassadeur, Cafe Opera Solidaritet 🙂 Mitt dröm rese mål är LA alla dagar i veckan!

16. Bästa resan du gjort förutom till mexico? : Rhodos! Haha så grisigt men såååå roligt! Åkte ner två år i rad! Och i år ska jag ner dit och jobba med Ylva & Michelle 🙂 komsiiiiii

17. Vart har du köpt byxorna du hade på kingsize galan? : Dom är från Rebecca Stellas kollektion för Nelly! Loooove them

18. Favoritmat? Favoritfilm? : Sushi & Pasta! Haha Mean Girls, men tröttnar ju inte på den 😉

 

Fortsätt fråga på om ni vill veta mer!

P&K

 

 

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply
  Sara
  mars 2, 2015 at 5:52 e m

  Hej! Såg dig och Ylva på Skellefteå-flygplats (jag är mulatt och hade rosa kappa och uppsatt hår), ville jättegärna gå fram och säga hej men vågade inte för Ylva såg ut att må såååå dåligt 🙁
  Ville bara säga att du var jättesöt, exakt lika snygg som på bilder!
  Puss!

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   mars 2, 2015 at 6:55 e m

   Åh! Synd! Ja hon mådde inte så bra! Hoppas vi ses nån annan gång! Tack såååå mycket! Det värmer! Kram ❤️

 • Reply
  Sara
  mars 2, 2015 at 5:52 e m

  Hej! Såg dig och Ylva på Skellefteå-flygplats (jag är mulatt och hade rosa kappa och uppsatt hår), ville jättegärna gå fram och säga hej men vågade inte för Ylva såg ut att må såååå dåligt 🙁
  Ville bara säga att du var jättesöt, exakt lika snygg som på bilder!
  Puss!

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   mars 2, 2015 at 6:55 e m

   Åh! Synd! Ja hon mådde inte så bra! Hoppas vi ses nån annan gång! Tack såååå mycket! Det värmer! Kram ❤️

 • Reply
  Jennifer
  mars 2, 2015 at 6:32 e m

  Hej! Undrar bara ifall du ska åka studentkryssningen #5 med smail ? Hoppas vi ses isf, du är grymt jävla bäst tjejen !

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   mars 2, 2015 at 6:57 e m

   Hej! Ja om Smail ska vara där så kommer jag nog också vara med för vi kör alla tillsammans! Blir svin kul hoppas vi ses 🙂 kram

 • Reply
  Jennifer
  mars 2, 2015 at 6:32 e m

  Hej! Undrar bara ifall du ska åka studentkryssningen #5 med smail ? Hoppas vi ses isf, du är grymt jävla bäst tjejen !

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   mars 2, 2015 at 6:57 e m

   Hej! Ja om Smail ska vara där så kommer jag nog också vara med för vi kör alla tillsammans! Blir svin kul hoppas vi ses 🙂 kram

 • Reply
  Rebecca
  mars 5, 2015 at 12:09 f m

  Asså helt random att jag kom o tänka på detta nu men asså han killen som ”jobbade på ph” men visade sig vara en deltagare, du sa ju flera gånger att du tyckte han var snygg innan han avslöja sig men var de bara ett rent sammanträffande eller hade du typ blivit tillsagd? 🙂

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   mars 6, 2015 at 1:43 e m

   Haha! Nej asså de var mest att man såg att nått var lite skumt med han det var nog därför jag blev smått intresserad! Haha! 🙂

 • Reply
  Rebecca
  mars 5, 2015 at 12:09 f m

  Asså helt random att jag kom o tänka på detta nu men asså han killen som ”jobbade på ph” men visade sig vara en deltagare, du sa ju flera gånger att du tyckte han var snygg innan han avslöja sig men var de bara ett rent sammanträffande eller hade du typ blivit tillsagd? 🙂

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   mars 6, 2015 at 1:43 e m

   Haha! Nej asså de var mest att man såg att nått var lite skumt med han det var nog därför jag blev smått intresserad! Haha! 🙂

 • Reply
  mimi
  mars 5, 2015 at 1:56 e m

  Var är din jacka svarta jacka med päls ifrån som saga oxå har?

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   mars 6, 2015 at 1:42 e m

   Den kommer från glamyhome vet inte om dom har kvar sin hemsida kolla deras instagram annars! @glamyhome

 • Reply
  mimi
  mars 5, 2015 at 1:56 e m

  Var är din jacka svarta jacka med päls ifrån som saga oxå har?

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   mars 6, 2015 at 1:42 e m

   Den kommer från glamyhome vet inte om dom har kvar sin hemsida kolla deras instagram annars! @glamyhome

 • Reply
  Johanna
  mars 8, 2015 at 2:32 e m

  Hahahah så jävla klockren ansökningsvideo! Måste fråga vad du fyllt läpparna med? Har nämligen funderat på att göra det, hoppas du svara skulle verkligen uppskatta det 🙂

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   mars 9, 2015 at 4:01 e m

   Haha tack! Just nu är nyligen tömda! Men har fyllt i de som vart ojämnt efter att tagit bort preparat med teosyal hos forma vita i Sthlm! Teosyal är bäst enligt mig de sitter så bra i läppen och håller i sig ett bra tag! 🙂

 • Reply
  Johanna
  mars 8, 2015 at 2:32 e m

  Hahahah så jävla klockren ansökningsvideo! Måste fråga vad du fyllt läpparna med? Har nämligen funderat på att göra det, hoppas du svara skulle verkligen uppskatta det 🙂

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   mars 9, 2015 at 4:01 e m

   Haha tack! Just nu är nyligen tömda! Men har fyllt i de som vart ojämnt efter att tagit bort preparat med teosyal hos forma vita i Sthlm! Teosyal är bäst enligt mig de sitter så bra i läppen och håller i sig ett bra tag! 🙂

  Leave a Reply