Okategoriserade

Kingsize outfit

Hur snygg var inte jag i mina Rebecca Stella for Nelly byxor som jag bar i fredags? Inte riktigt min stil egentligen men jag fick så mycket komplimanger för dom och nu älskar jag dom! Kvällen var sjukt lyckad och Berhang Miri var grym som konferencier på Galan. Snart är han med i andra chansen i Mello vilket jag ser fram emot! Rösta vidare honom för han förtjänar verkligen att gå vidare 🙂 LÄNK till hans bidrag! Nu ska jag sätta mig och svara på era frågor! 😀 P&K

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Emma
  mars 2, 2015 at 2:46 e m

  Är hon sjuk eller härlig, jag vet inte men jag älskar henne haha grymt snygg outfit också <3

 • Reply
  Emma
  mars 2, 2015 at 2:46 e m

  Är hon sjuk eller härlig, jag vet inte men jag älskar henne haha grymt snygg outfit också <3

 • Reply
  business credit cards
  maj 7, 2015 at 2:51 e m

  This must took a little while to construct online. Thanks for sharing with us.

 • Reply
  business credit cards
  maj 7, 2015 at 2:51 e m

  This must took a little while to construct online. Thanks for sharing with us.

 • Leave a Reply