Okategoriserade

Kingsize & utgång

Gårdagen var såå lyckad! Vi började på Rosannas kontor sen kom hennes kompis och hämta oss med limo haha Rosanna fick panik innan vi skulle stanna vid annexet och vi fick INTE stanna utanför galan haha men jag håller fan med.. Ja menar vilka fan är vi haha 😀 Kingsize galan var iallafall awesome! Härlig musik, glada människor & bekanta 🙂 Som vanligt så blev jag as taggad och det blev en vända på stan och en väääääldigt full jasse.. Jag och Ylva sitter på Arlanda nu och väntar på vårt flyg (vi missade vårt första flyg imorse hehe) vi ska iallafall till Arvidsjaur?! Haha aja de blir nog kul jag och Ylva har alltid kul, hade jag hamnat på en öde ö hade jag lätt velat ha Ylva där haha 😀 

Träffade på steffi på galan 🙂 

haha blev helt starstruked när jag såg ison från ”ison & fille” äääälskade deras musik när jag var yngre! Blööööö är så död! Blog u later 🙂 

P&K

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply