Okategoriserade

LOVELY

Kom hem till ett fett paket som väntade i mitt rum! Såååååå nice! Älskar att få hem saker man har internet shoppat och så typ glömmer man bort att man har köpt det sen så är de hemma helt plötsligt 😀 Fick iallafall hem massaaaaa smink från JFR.SE och massa annat fint! Jag har verkligen samlat på mig så mycket smink på senaste tiden, får aldrig nog love make up! Denna gång blev det massa från märket NYX som är riktigt bra enligt mig inte för dyrt men ändå bra kvalité. Sen så tycker jag ju att ni också förtjänar en massa fina saker så har löst livets rabatt till er på hela 20% uppge bara : jasmine20 i kassan 🙂

(null)

(null)
Ni hittar alla produkter HÄR 🙂

P&K

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Tova
  februari 25, 2015 at 9:58 e m

  Hur länge räcker rabattkoden?

 • Reply
  Tova
  februari 25, 2015 at 9:58 e m

  Hur länge räcker rabattkoden?

 • Leave a Reply