Okategoriserade

Tisdag

Hello! Vaknade för nån timma sen utav att frasse ville upp i sängen och mysa så gosig.. Gud jag älskar verkligen och sova, livets liv!

Idag ska jag förbi Forma Vita, kliniken som förminskade mina läppar. Jag ska testa IPL hårborttagning man är ju halv iranie dags att bli hårlös haha! Kommer ihåg i final avsnittet i paradise hur jag tjata om att jag ville testa IPL. Så de ska bli spännande! Får blogga mer om hur behandlingen gick senare. Vad gör ni en dyster tisdag som denna? Vädret är ju så blööööö!

Blog u later!

(null)
P&K

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Emma
  februari 17, 2015 at 4:38 e m

  Hej!!
  Jag e sjuk men man blir glad när man läser din blogg❤️❤️❤️

 • Reply
  Emma
  februari 17, 2015 at 4:38 e m

  Hej!!
  Jag e sjuk men man blir glad när man läser din blogg❤️❤️❤️

 • Leave a Reply